AMER I ÀFRICA CIRC CIA.

Després de 5 anys d’entrenaments i la creació de tres peces curtes de circ, Amer i Àfrica presentem el resultat de la nostra nova i més gran aventura, la creació d’un espectacle de 40-50 minuts de carrer en el que es reflecteix tot allò après i per aprendre de la nostra relació com a àgil i portor i els nostres neguits artístics.
Ens trobem en un gran moment de definició de la nostre manera de entendre el circ. Amb la peça Bunkai (estrenada al Trapezi de Reus 2015) vam començar a trobar el nostre estil, que ha resultat ser dinàmic, original i amb tocs d’humor. En aquest punt tant la tècnica com la investigació que hem fet fins ara demanen una peça més llarga. Per això a ENVÀ posem en pràctica moltes idees que hem tingut durant aquests anys.
El fet de treballar durant dues temporades d’estiu per la companyia Nofitstate Circus –companyia pionera en el circ contemporani del Regne Unit fundada fa més de 30 anys- ens ha fet veure altres maneres de funcionar, crear, treballar i d’entendre el circ, despertant-nos les ganes de tenir un projecte propi. Poder decidir tots els ets i uts de la nostra creació ens ha motivat i empès enèrgicament cap a quest nou i primer espectacle de la companyia.

Espectacles de la companyia

ENVÀ

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Viatjant des de la intimitat a l’exterior, a través de la honestedat Envà ofereix una al·legoria a les parets mentals que ens empresonen.

Continuar llegint…