BOT PROJECT

La companyia es va formar el 2007 quan els seus components (en Lucas i l’Àngel) van unir les seves aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’un número de trampolí per la mostra de l’ Associació de Circ Rogelio Rivel de la Mercè 2007. El resultat obtingut va ser força satisfactori pels dos acròbates i van decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada en trampolí i acrobàcies.

Inicialment la companyia va establir la seva residència al Tub D’Assaig de Terrassa fins que l’ajuntament de Sabadell els va proporcionar un espai de creació a Ca l’Estruch permetent obrir noves línies d’investigació tècnica i artística sobre mur, objectes, moviment i interpretació aprofundint en la seva interacció amb el llit elàstic. Va ser aquí on va sorgir la idea del seu primer espectacle, “Collage”.

Botproject té la seva residència entre Barcelona i Alcoi i continuen l’ampliació, el desenvolupament i el perfeccionament de les seves línies d’investigació.

Han realitzat més de 300 representacions de “Collage” i “L’espiral del Diable” i han guanyat el premi del públic de la 17a Edició del Festival de Teatre de Villanueva de la Serena. Han estat nominats als premis Zirkolika com a millor espectacle de carrer.

Espectacles de la companyia

AMBAR

AMBAR mostra el camí vivencial de dos immigrants de la València rural que troben dins el món del circ la seva font de subsistència i de saviesa interior.
En el transcurs del seu viatge de vida, el Paco i l’Antonio són testimonis de l’evolució del món del circ. Viuen en primera persona la mutació en què el circ s’ha convertit avui.
L’Antonio, ja en la maduresa, i treballant com a mestre de cerimònies del seu propi circ, es pregunta:
Què és avui, el circ? En quin món ens trobem? Quin paper pot jugar?

Continuar llegint…

COLLAGE

Dos homes suspesos en l’aire es disposen a llançar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que assenyala el guió. Un espectacle de trampolí per a tots els públics ple de diversió, acrobàcies, equilibris i salts que desafien la gravetat, la manipulació d’objectes amb altes dosis d’enginy i humor.
Premi del públic al Festival de teatre de Villanueva de la Serena.
Nominats als premis Zirkolika 2010 com a millor espectacle de carrer.

Continuar llegint…