DUDU ARNALOT

En Dudu Arnalot comença a fer el pallasso de manera natural ja des de ben petit. Així que més tard, per donar-li forma a la seva inventiva, es forma amb professionals del clown i del mim com Eric de Bont, John Davidson, Moshe Cohen, Johnny Melville o David Gol, entre d’altres.

A partir de l’any 1995 treballa com a clown i actor per a diferents muntatges amb companyies de teatre, clown i circ (Cous Cous Clown, Discípulosde Morales, La Fura dels Baus, Sarruga, Essència de Nit, Unicornis,…).

L’any 2005 estrena el seu primer muntatge individual, “Dudadas”, espectacle de teatre gestual clownesc amb el que gira per nombrosos teatres d’Espanya i de l’estranger.

El 2010 estrena “Calma”, espectacle de sala, que representa durant aquest any fins que al 2011 és cridat per formar part com a clown a l’espectacle “Alegria” del Cirque du Soleil com a Purple Clown amb qui ha girat per tot Europa durant dues temporades.

El 2013 torna amb el seu espectacle de carrer “El Nïu”amb el qual ha actuat a la península, les illes Balears i l’estranger per països com França, Rússia, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Portugal i Anglaterra.

En l’actualitat es troba realitzant la gira del nou espectacle iNSOMNi .

Espectacles de la companyia

EL NÏU

Guix, clown i teatre d’objectes. Per a tots els públics, fàcil de viatjar, sense muntatge i a peu pla… Sense paraules, sense regles, el joc constant amb el públic va dibuixant nous camins cap a la imaginació, i la sorpresa i la rialla agafen vida. Amb la mirada externa del Leandre Ribera. Ha estat presentat a la Fira de Titelles de Lleida, Fira Tàrrega, Fira de Circ de La Bisbal, Mostra de Pallassos de Xirivella, Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, a més d’actuar a França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Rússia.

Continuar llegint…

Insomni

Una plaça amb un llit antic, un pallasso preparat per dormir.
Sorolls, sorpreses, rialles i altres adversitats no el deixaran descansar fins a portar-lo a l’ iNSOMNi.

Continuar llegint…