EL PÁJARO JOCS

Comença al 2011 en un petit talleret improvisat al poble de Sendes, creant materials de jocs i joguines per a infants, amb fustes i materials del bosc. La passió per aquests materials i el respecte cap a la natura va creixent a mida que va creixent la creativitat i la il•lusió, en el que es convertirà aviat en un projecte de vida. Poc a poc comença a aprofundir en l’ofici de Fuster, creant peces més grans i a interessar-se en materials per a infants d’una manera més conscient.

En el transcurs d’aquest viatge comença a interessar-se no només en la construcció de materials sinó també en les dinàmiques que aquests materials generen en el grup. És llavors quan comença, cap al 2013 a crear jocs de gran format. És en aquest moment quan la creativitat comença a agafar un paper principal en la obra de la companyia.

Després d’un llarg recorregut investigant i creant, dissenyant i construint, inventant i imaginant material didàctic infantil, sota el nom de “El Pájaro Carpintero”, un bon dia sorgeix l’oportunitat de fer un intercanvi muntant la instal•lació d’un espai infantil de joc. A partir de la gratificant experiència, s’obre un món nou, el de les instal•lacions de joc de carrer. És així com comença a interessar-se en aquests nous material de gran format i comença a dissenyar, no només peces noves, sinó nous espais de joc.

Actualment la companyia d’instal•lacions infantils i familiars “El Pájaro Carpintero”, conta amb diferents col•leccions de jocs de gran format que ofereixen diversió i entreteniment a diferents franges d’edat.

Un dels objectius és oferir espais on tota la família pugui ser partícip, compartint i dialogant, a través del joc i del fet lúdic com a llenguatge de comunicació. “És molt recomanable compartir una estona de joc amb els que més estimem, i tindrà efectes molt beneficiosos en la nostra relació envers als altres.”

Espectacles de la companyia

ESPAI D’EXPERIMENTACIÓ I JOC LLIURE

Espai de joc creat amb estructures de psicomotricitat, jocs sensorials, creació lliure amb fusta natural, espai de relax, sorral de cereals… Diferents ambients que apropen al món dels infants, ple de sensacions on ells són els protagonistes.

S’adapta a les condicions del lloc on es vulgui instal·lar. Està pensat per a nens/ es d’entre 0 i 8 anys d’edat.

Continuar llegint…

Petits Somnis

Espai de creativitat, lliure expressió, exploració personal i de l’entorn, per a infants de 0-4 anys. Sota una cupula geodèsica de fusta que desplega cinc pètals, instal·lem un material molt orgànic amb diferents formes i textures amb fusta natural com a base.

Continuar llegint…

SONARIUM

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, per a infants de 0 a 4 anys.

Continuar llegint…