LAS SISTARS

COMPANYIA DE CIRC ACROBÀTIC FEMENÍ

Las Sistars som una companyia italocatalana nascuda d’una amistat casual. Després de cursar juntes la formació bianual de l’Escola Rogelio Rivel, la curiositat i afinitat escènica ens porten a decidir treballar juntes i formar la companyia. Els portés acrobàtics son la disciplina que ens ha permès gaudir del circ i jugar amb els nostres cossos, sempre provant i buscant diferents maneres de comunicació.

Actualment ens trobem presentant la nostra primera creació, una peça on el circ es deixa impregnar de l’absurd i escupir-nos un xiclet es converteix en un joc de risc. Fins el moment, hem treballat per Catalunya i Itàlia amb el nostre primer número de petit format. Ara volem donar a conèixer la nostra primera creació llarga “Dai, ma aspetta”.

JUDIT OBACH – Direcció i intèrpret
Neix a Santa Maria de Palautordera (Barcelona) . Es llicencia en Filosofia per la Universitat de Barcelona el 2012 i encuriosida sempre pel moviment i les arts escèniques, s’ inicia al món de l’art amb cursos d’ interpretació al Col· legi del Teatre (Barcelona) i de dansa contemporània a
l’escola Rosita Mauri (Barcelona) i Dance Centrum Jette (Brussel· les) . Finalment es forma com a artista de circ a l’Escola d’Arts en Circ Rogelio Rivel i s’especialitza en la disciplina dels portés acrobàtics.
Actualment és cofundadora de la companyia Las Sistars amb qui el 2019 donen naixement a la seva primera peça de mitjà format Dai, ma aspetta.
Paral· lelament treballa com a intèrpret dins la companyia francesa Portés de femmes amb qui ha participat en festivals internacionals com el Festival Mondial du Cirque de demain.

MADDALENA CHIALDA – Direcció i intèrpret
Neix a Varese, Itàlia. Des de petita comença a practicar gimnàstica artística i sense abandonar-la, acaba els seus estudis de Batxillerat en socio-psico pedagògic del Liceo. Als 21 anys emprèn uns nous estudis a l’Escola de Teatre físic (Atelier teatro Fisico Philip Radice) on descobreix les arts escèniques així com la dansa, el teatre i el cant. Després d’aquesta formació de dos anys escull
continuar el seu aprenentatge a l’Escola d’Arts en Circ Rogelio Rivel. I és allí on s’especialitza en verticals barrejant aquesta tècnica amb la dansa i la contorsió; alhora que treballa amb el
col· lectiu d’equilibris acrobàtics.
La seva formació es nodreix també de workshops amb professors com Pascal Angelier, Roberto Magro, Pau Portabella i Christian Coumin.
Actualment resideix a Barcelona on treballa amb la companyia Las Sistars sent-te així mateix cofundadora. I segueix prenent classes de verticals i dansa.

Espectacles de la companyia

Dai, ma aspetta

Dues dones, dues cadires i un xiclet.
El moviment i els portés acrobàtics recorreran un viatge poètic i absurd nascut del temps mort.
És que quan  esperem, el temps es converteix en buit? Què et passa quan esperes?

Continuar llegint…