Pere Hosta – Internacional

La recerca del clown diari és el camí que ha recorregut la companyia per explicar la seva particular observació del món a partir de gestos i comportaments humans. Davant la no comunicació i la solitud, signes del nostre temps, aposten per revelar-nos l’optimisme i l’humor que amaga la rutina de l’avorriment.

En Pere Hosta es va formar com a clown amb professors i de manera autodidacta barrejant estudis teatrals.

Membre de la Companyia La Bleda des de l’any 2001, dirigeix ​​els darrers espectacles: Maduuuixes, Tut-Turutut la princesa!, SuperBleda, Les vacances de Madame Roulotte, consolidant la companyia en l’àmbit del teatre infantil a Catalunya. Participa en televisió, animacions, teatre de carrer i presenta el seu primer espectacle de clown l’any 2002 a la Fira de Tàrrega: On estàs, noia?, produït pel Genial Teatro.

En Pere va crear la seva pròpia companyia pròpia amb l’espectacle Talcomsóc (2005), després va presentar OUT! (2008) amb projecció internacional. Postal Express (2011) és una creació de carrer de Sophie Borthwick amb OFF Street Award 2011 (Saragossa). Pàjaru es va estrenar a Temporada Alta 2012 amb una coproducció d’El Canal. La seva darrera producció de carrer és OPEN DOOR creada l’octubre de 2015.

Recentment, ha col·laborat al Clown Match (Circ Cric) amb Tortell Poltrona. També col·labora en el projecte de Toti Toronell: Encara no és un espectacle!. Amb l’espectacle de circ Diòptries (2019) de Toti Toronell. I va ser amb ell que van formar SLOW Olou el 2017 i el seu primer espectacle Escargots (amb dos premis Zirkolika 2019).

Actualment comparteix escenari amb la nova producció de Léandre amb N’imPORTE Quoi (2021)

Espectacles de la companyia

DIS_ORDER

Aquest oficinista transforma l’espai fent feina, transformarà les nostres emocions. Ha vingut a canviar el món … o si més no ho intentarà! Un certificador de certituds. Esperi el seu torn!

Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats,…fem papers. Avui l’oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure els perills que s’exposa el vianant.

OPEN DOOR

Espectacle itinerant d’humor visual.

Apareix una porta del no-res … que hi ha a l’altre costat? Per obrir-la … Un personatge excèntric, curiós, surrealista i divertit … que porta la porta i la deixa aquí i allà, amb la necessitat de transportar-la. La simplicitat de la porta, ens transportarà a llocs on l’imaginari entra i surt.