PEUS DE PORC

Xesco Quadras porta més de deu anys combinant els seus coneixements d’enginyeria amb el món dels titelles. Amb Ne me títere pas ha creat els següents espectacles:
– “El Sainet del senyor rector”: creat el 2006. Ha rebut distincions i premis en festivals nacionals.
– “Campi qui puga”: co-produït amb la companyia Títeres 4 Caminos. Estrenat al Festival de Títeres de Medellín (Colòmbia) el 2008.
– “Circumloqui”: espectacle de titelles de guant inspirat en el món del circ.

Ha treballat amb Farrés Brothers i cia. com a actor-titellaire a l’espectacle “La maleta de l’Agustí”.
Ha treballat com a titellaire per a diferents produccions televisives com “Los Algos” emesa a la cadena Cuatro Televisión o “Los Lunnis” de TVE, i com a director artístic en els programes “Mira Sa Tele” i “Zagales”, programes de titelles destinat a públic infantil de la televisió balear i la televisió aragonesa respectivament.

El 2013 crea la companyia Peus de Porc, amb què ha llençat el seu espectacle “A taula!”, guanyador del Premi FETEN al Millor espectacle de titelles 2015 i Premi Amigos de Titeremurcia 2015. El 2017 presneta “I-MAG 341, un coet per fer volar la imaginació” mereixedor del Premi “DRAC D’OR A LA MILLOR ESCENOGRAFIA “ Fira de Titelles de Lleida 2017. “Per un treball meticulós i impecable a l’hora d’elaborar una proposta de risc.”

Espectacles de la companyia

A TAULA!

Espectacle de titelles i enginyeria domèstica
L’Ogre està a punt de menjar-se una sopa de verdures quan, a la porta, apareix un nen que necessita aixopluc… l’alegria de l’Ogre és infinita!
Però el nen té fred, gana, set… i l’Ogre no es pot menjar un nen fred i famolenc.

Continuar llegint…

CIRCUMLOQUI

Espectacle de titelles itinerant, on s’hi barregen l’humor, l’enginyeria casolana i la música en directe.

Creat el 2010, ha estat presentat a Fira Tàrrega, Fira Manresa, Mostra d’Igualada i Fira de Titelles de Lleida; Namur en Mai, Bèlgica, La Strada de Bremen, Hamburg i Kulturberse de Paderborn i de Freiburg a Alemanya, el Festival Mondial de Marionnettes de Charleville, França, i el London Outdoor Arts Festival (programació cultural dels Jocs Olímpics) a Londres, Anglaterra.

Continuar llegint…

I-MAG 341, un coet per fer volar la imaginació

L’equip del coet I-MAG 341 està preparat per elevar els passatgers a més de 80.000 quilòmetres d’alçada per poder contemplar la terra des de la distància.

Vols ser astronauta? Fes el teu somni realitat!
The Special Rocket, un coet per fer volar la imaginació.

Continuar llegint…

Teatrets Mecànics

Les màquines de bar han sortit al carrer i s’han trobat amb els titelles!
Teatrets Mecànics us ofereix l’oportunitat de manipular titelles tot intentant guanyar la partida al vostre contrincant.
Diferents rutines posaran a prova les vostres habilitats.

Continuar llegint…