PLANETA TRAMPOLÍ

Planeta Trampolí és una companyia de circ contemporani creada per l’Angel de Miguel el 2017 amb la vocació de construir un llenguatge artístic al voltant del llit elàstic que permeti connectar el circ contemporani amb tota classe de públics. La seva primera creació Back2Classics serà la primera proposta fruit d’aquesta recerca.

L’Angel es va formar a l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), al Centre National des Arts de Cirque (França) en l’especialitat de llit elàstic i va perfeccionar la seva tècnica acrobàtica al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. Va ser cofundador de la companyia BotProject i creador, juntament amb en Lucas Ruiz, de l’espectacle Collage que ha girat al voltant d’europa amb més 350 representacions.

Ha participat en diverses creacions amb diferents companyies arreu d’Europa i des de fa mes de 10 anys és formador de llit elàstic a l’Associació de Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular de 9Barris i l’Associació de Circ Cronopis.

Espectacles de la companyia

BACK 2 CLASSICS

Back 2 Classics proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic. Voleu formar part? Esteu tots convidats!

Continuar llegint…