PLANETA TRAMPOLÍ

Planeta Trampolí és una companyia de circ contemporani creada per l’Angel de Miguel el 2017 amb la vocació de construir un llenguatge artístic al voltant del llit elàstic que permeti connectar el circ contemporani amb tota classe de públics. La creació Back2Classics serà la primera proposta fruit d’aquesta recerca.

L’Angel es va formar a l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), al Centre National des Arts de Cirque (França) en l’especialitat de llit elàstic i va perfeccionar la seva tècnica acrobàtica al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. Va ser cofundador de la companyia BotProject i creador, juntament amb en Lucas Ruiz, de l’espectacle Collage que ha girat al voltant d’Europa amb més de 350 representacions.

Ha participat en diverses creacions amb diferents companyies arreu d’Europa i des de fa mes de 10 anys és formador de llit elàstic a l’Associació de Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular de 9Barris i l’Associació de Circ Cronopis.

Espectacles de la companyia

BACK 2 CLASSICS

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.
Més acció, més emoció, més de tot!… A-a-auaixò es ba-ba-bo-back 2 Classiiiics!