XICANA Anna Montserrat

L’Anna és artista formada en arts escèniques i ha treballat el circ, la pantomima, els titelles, la comèdia de l’art, l’òpera xinesa i la màgia.
Va ser la fundadora de l’Associació Cultural “A Xanques i Barranques” i de la mateixa companyia “Xicana”.
Sempre ha tingut contacte directe amb la màgia, i el 1993 crea un espectacle de màgia infantil, i és des del 2007 que la màgia ha esdevingut la seva passió i la base dels seus espectacles, especialitzant-se en màgia infantil i amb Cartomàgia (màgia de prop) amb en Gabi Pareras. És sòcia de la S.E.I. (Societat Espanyola d’Il•lusionisme) i l’ACAI (societat catalana d’il•lusionisme). Així, ha participat en el I, II i VI Festival de Dames Màgiques de Terrassa, Festival de màgia de Córdoba, Festival Arts Escèniques AMA de Palma de Mallorca, Festival de Pallasses d’Andorra, Festival de Pallassos de Cornellà, Festival de màgia l’Impossible de la Canonge, Festival Teatre Màgic de Tarragona, Festival de màgia de Vitòria, Festival Magiclown, Festival de màgia de Santa Susanna, Festiclown, GlaukerFestival a Suïssa, Paderborn i Pflasterzauber Festival a Alemanya, entre altres

Espectacles de la companyia

XICANA

La Xicana és una pallassa que vol fer màgia, però sempre s’equivoca, ven la màgia quan no n’hi ha i quan hi ha màgia, de veritat s’equivoca.

Continuar llegint…