Properes actuacions

dijous 05/09/24 – h
Estrena! Fira Tàrrega

La Cresta

CHAOS MACHINE

Durada: 3h

Sinopsi

Instal·lació sonora, interactiva, experimental, i col·lectiva.

El caos és motor de canvi i font de creativitat.

Experiència sonora basada en les set lleis del caos a través d’instruments musicals experimentals: Llei del vòrtex, Llei de l’efecte papallona, Llei de la renovació col·lectiva, Llei del simple i el complex, Llei dels fractals, Llei del temps fractal i Llei de la nova percepció.

Ens permet reflexionar en moviment i de forma activa, dinàmica i participativa al voltant de la idea que vivim la vida dins el caos de forma permanent, més enllà de períodes de relativa seguretat i estabilitat. Són tants els factors que decideixen el nostre destí, que pretendre posar-los sota control és vanitat o pura il·lusió.

La instal·lació es centra en la interconnexió que hi ha entre esdeveniments aparentment aïllats, en els seus matisos, en la sensibilitat circumdant, i en la idea de com allò imprevisible condueix de forma creativa a construir quelcom nou.

A la “Chaos machine” les persones participants són agents actius dins del sistema, i s’expressen a través d’instruments musicals experimentals que alhora formen part d’altres sistemes. Les múltiples variables que poden condicionar l’esdevenir, i el resultat d’aquest acte performàtic col·lectiu són infinites.

A través d’aquesta experiència, posant atenció a l’escolta, podem començar a deixar anar el control de la situació i deixar-nos emportar pels estímuls externs, construïnt un projecte sonor, orgànic, imprevisible, cooperatiu, coherent en si mateix i caòtic.

Fitxa artística

Idea i creació – Àlex Rigol
Escenografia i vestuari: cia La Cresta
Disseny sonor: Àlex Rigol

Descàrregues