Properes actuacions

divendres 18/01/19 – 20:30 h
Centre Culturel Jean Ferrat, Salle ABET. Cabestany, França
dilluns 21/01/19 – 13:30 h
IKF Freiburg, Alemanya
diumenge 05/05/19 – 18 h
Barakaldo Antzokia Teatro. Barakaldo
diumenge 07/07/19 – h
Theaterfestival BuitenGewoon. Doetinchem, Holanda

AMER I ÀFRICA CIRC CIA.

ENVÀ

Durada: 40-50min

Sinopsi

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

Viatjant des de la intimitat a l’exterior, a través de la honestedat Envà ofereix una al·legoria a les parets mentals que ens empresonen.
Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.

Fitxa artística

Idea original Amer i Àfrica
Intèrprets Amer i Àfrica
Acompanyament escènic Jorge Albuerne
Mirada externa Karl Stets
Il•luminació Ivan Tomasevic
Música Karl Stets
Vestuaris (a concretar)
Coproducció De Mar a Mar – Pirineus de circ (POCTEFA)

Premis

UMORE AZOKA Premi al Millor espectacle. Leioa, 2018

“Per fer del circ un llenguatge on el virtuosisme conviu amb la senzillesa i la humanitat, integrant per a això la investigació en l’ús de nous objectes, l’espai urbà com a arquitectura escènica i la implicació natural del públic.”

Trajectòria

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.

Amb el suport de La Central del Circ de Barcelona, la Grainierie a Toulouse, Hameka a Louhossoa, La Cascade a Bourg-Saint-Andéol, Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona, Can Gasol a Mataró i Ax Animation a Ax-les-Thermes.

Descàrregues

Comentaris

Espectacle inclòs al Programa.cat i a Platea