PEUS DE PORC

Teatrets Mecànics

Durada: 6 h

Sinopsi

Les màquines de bar han sortit al carrer i s’han trobat amb els titelles!
Teatrets Mecànics us ofereix l’oportunitat de manipular titelles tot intentant guanyar la partida al vostre contrincant.
Diferents rutines posaran a prova les vostres habilitats.

Teatrets mecànics consisteix en sis teatrins de titelles de guant que poden ser manipulats per el públic mitjançant palanques i botons com les màquines de Bar antigues.

Els teatrets funcionen per partides. Una parella de jugadors es baten a garrotades mitjançant les palanques i el públic pot disfrutar de la partida com si veiés una representació de titelles.

La estètica dels teatrets és al estil dels teatrins de Punch&Judy anglesos (amb diferent combinació de colors per a cada teatrí) i les màquines agafen un estil retro amb la combinació de fusta i ferro.

Cada teatrí representa una rutina diferent inspirada en el teatre de titelles tradicional. Les rutines proposades (amb títols provisionals) són:
• GARROTEJADOR: Dos titelles s´intenten batre a garrotades. Tenen moviment per tot el teatrí.
• GARROTEJADOR RADIAL: Dos titelles s’intenten batre a garrotades. Tenen moviment circular.
• IL CANE: Un titella intenta batre a un gos (o un cocodril) i el gos intenta mossegar el titella. Tenen moviment per tot el teatrí.
• PERSECUCIÓ INFINITA: Dos titelles es persegueixen circularment per pegar-se. La persecució es veu alterada perquè, aleatòriament, la posició del titella canvia (convertint el perseguidor en perseguit)
• L’INSISTENT: Un titella intenta aconseguir un objecte, i l’altre, que es troba entre el primer i l’objecte, ho ha d’impedir tot repartint garrotades.
• ESTIRAR CORDA: Dos titelles juguen a estirar corda, intentant que l’altre sobrepassi els límits.

Fitxa artística

Idea, creació i producció – Xesco Quadras