EL PÁJARO JOCS

VAN DE BÒLIT

Gènere:
Durada: 6 h
Públic:
Idioma:

Sinopsi

Jocs de gran format per a tota la família.

Amb l’activitat potenciem les relacions personals i familiars, l’educació i el raonament, l’enginy, l’habilitat i la motricitat, el joc sense violència, l’ensenyament de pares/ mares a fills/ filles —i a la inversa, el respecte, la cooperació, la diversitat, la creativitat, la imaginació i la diversió.

L’espai lúdic neix de la idea de buscar una activitat d’entreteniment per a tota la família, on petits i grans puguin divertir-se i jugar. Nosaltres apostem per donar importància al joc en ell mateix, com a eina d’entreteniment i com a medi per potenciar les relacions personals entre familiars i amics. També volem potenciar una manera de jugar i de gaudir el temps d’oci de manera diferent i potenciar valors més educatius i saludables.

L’element principal dels nostres jocs construïts artesanalment és la fusta, aspecte que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb tints naturals i colors alegres que inciten al joc i a la participació.

Aquesta és una activitat pensada per a divertir-se en família amb un ampli marge d’edats, però centrat en els infants, tot i que tothom té un espai per jugar i passar-ho molt bé.

Disposem d’una col·lecció de jocs de fusta que es poden anar canviant i combinant durant l’activitat per oferir diversitat i qualitat. Els nostres jocs són diferents, originals i divertits.

Descàrregues