COMPANYIA B

Llicenciat en art dramàtic per l’Institut de Teatre de Barcelona, Pep Boada treballa com actor, manipulador, cantant, músic i compositor per a diferents companyies de teatre (Farrés Brothers, Produccions Essencials, Sinilos, A Cel Obert, Pà Sucat, Títeres 4 Caminos, Trac-Trac, Trono Villegas, El Magatzem, Cous Cous Clown, etc) i en programes de televisió (“Los Lunnis” i “Los Algos”).

Crea la Companyia B per a engegar els seus nous projectes amb la col•laboració d’alguns dels professionals amb qui ha treballat aquests anys, amb la voluntat d’explicar històries per a petits i grans, combinant titelles i música en directe. Amb el seu darrer espectacle “La Rateta que…” acumula més de 200 representacions per Catalunya i arreu de l’estat.

Espectacles de la companyia

EL RÀPID (un sabater sense follets)

El sabater Benet va rebre un encàrrec terrible: un ogre li va demanar unes botes noves de set llegües., però si això no fos prou, va rebre tres comandes més que el van acabar d’estabornir.

Hi ha dies en què sembla que les coses vagin maldades, però cal confiar en què —tot i que els follets no existeixen, la bona sort pot entrar per la porta en el moment més inesperat.

Continuar llegint…

LA RATETA QUE…

Qui més qui menys, tothom coneix el conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”… Aquest cop, però, us en proposem una versió tendra i divertida, amb titelles i música en directe.

Un espectacle proper que parla de la vanitat… des de la modèstia.

Continuar llegint…