JÚLIA FARRERO PUIG

Nascuda a Lleida. Comença la seva formació en circ a Barcelona amb professors especialitzats en tècniques aèries; continua amb més implicació a Buenos Aires, Argentina en diferents espais i escoles on treballa la dansa, aeris i altres tècniques de circ en especial el trapezi fix.
Al 2011 cursa a l’escola de Circ Rogelio Rivel a Barcelona com especialista en Trapezi Fix.
Segueix la seva trajectòria a Toulouse, França on es forma amb artistes com Elodie Doñaque, Chloé Moglia de la cia Rhizome, Cohdi Harrell, Madlena Laine entre d’altres…
Interessada en la dansa i en el moviment corporal busca un llenguatge propi entre la tècnica i l’expressió corporal d’on naix el seu número de trapezi, que gira per diferents festivals i cabarets de França, Catalunya i Espanya.
Treballa com trapezista a la companyia de teatre Markeliñe al País Basc i col·labora amb l’espectacle Flux Tendú de la companyia L’Élolienne a França.
És diplomada en Fisioteràpia i s’ha format en tècniques de les disfuncions de les extremitats inferiors, tècniques miotensives de la columna i pelvis, tècniques miofascial, teràpia visceral i cràneo-sacra.

Espectacles de la companyia

TEIA

Solo de circ íntim, fusta i cos. En un context rústic, i amb la tradició pirinenca de les falles com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi gràcies a un llenguatge simple i visual. A través del cos i la fusta, i entre records familiars, s’evoquen persones de mans arrugades i de peus arrelats a la terra. Un espectacle on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i que convida l’espectador a formar part d’un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma i on, a través de l’imaginari, s’entreveuen les contradiccions de l’ésser humà.