DUDU ARNALOT

Dudu Arnalot comença a fer el pallasso de manera natural ja des de ben petit. Així que més tard, per donar-li forma a la seva inventiva, es forma amb professionals del clown i del mim com Eric de Bont, John Davidson, Moshe Cohen, Johnny Melville o David Gol, entre d’altres.
A partir de l’any 1995 treballa com a clown i actor per a diferents muntatges amb companyies de teatre, clown i circ (Cous Cous Clown, Discípulosde Morales, La Fura dels Baus, Sarruga, Essència de Nit, Unicornis,…).
L’any 2005 estrena el seu primer muntatge individual, “Dudadas”, espectacle de teatre gestual clownesc amb el que gira per nombrosos teatres d’Espanya i de l’estranger.
El 2010 estrena “Calma”, espectacle de sala, que representa durant aquest any fins que al 2011 és cridat per formar part com a clown a l’espectacle “Alegria” del Cirque du Soleil com a Purple Clown amb qui ha girat per tot Europa durant dues temporades.
El 2013 torna amb el seu espectacle de carrer “El Nïu”amb el qual ha actuat a la penininsula, les illes Balears i l’estranger per països com França, Rússia, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Portugal i Anglaterra.
El 2017 crea l’espectacle iNSOMNi, amb el que està girant fins a dia d’avui.

Espectacles de la companyia

fOrat

Nova creació per la primavera-estiu 2024!

Si a la butxaca d’un pantaló hi poses una pedra, si tornes a posar la mà al cap d’un temps, hi trobaràs una pedra. Però una butxaca amb un forat… això ja és una altra cosa!
Un espectacle de clown gestual amb teatre amb mascares per tots els públics, poètic, imaginatiu i amb moltes situacions surrealistes que ens faran riure i emocionar.

INSOMNI

Espectacle de clown gestual per tots els públics.

Una plaça amb un llit antic, un pallasso preparat per dormir.
Sorolls, sorpreses, rialles i altres adversitats no el deixaran descansar fins a portar-lo a l’ iNSOMNi.
Guiat per les seves enginyoses inventives conseguirá sorpendre i dibuixar somriures. Portant-nos de ben cert, a viure un viatge poètic, oníric i entranyable, ple de situacions descabellades i surrealistes.

Continuar llegint…