Moll de l’òs – Àfrica Llorens

Àfrica Llorens va néixer a Igualada fa 34 anys i va créixer a Tous (un petit poble de l’Anoia) fins als 22 anys. Després se’n va anar a la ciutat a estudiar, on es va enamorar profundament del circ, amb el que farà la seva carrera artística fins avui. Pel camí, va conèixer Amer, amb qui va aprendre la tècnica del mà a mà i va crear diverses peces curtes.

Són coneguts per ENVÀ, l’espectacle on barregen 250 kg de palla i 125 kg de massa humana. Amb l’Amer i gràcies a ENVÀ, crea la seva primera peça llarga amb què viatgen per Catalunya, la península i Europa durant 4 anys, actuant a festivals, teatres, ciutats, trobades, artistes, espais, iniciatives culturals… que enriquiran la mirada artística, professional i personal de l’Àfrica. Abans d’ENVÀ va participar com a artista al 19è circ d’hivern d’Ateneu 9 Barris i a l’espectacle BLOCK de NofitState Circus i Motionhouse, entre d’altres.

A més, i paral·lelament a ENVÀ, estudia gestió cultural i producció d’espectacles i festivals, fet que amplia la visió dels esdeveniments culturals i el paper dels artistes i de totes les persones al voltant de la cultura.  Organitza tots els esdeveniments possibles ajudant a l’Ateneu 9 Barris sempre que pot, ja sigui en producció o comissió artística des de 2018, a la Central del Circ coorganitza la Trobada de Mans a Mans des de la 3a edició fins al 2021.

Ara comença el seu camí en solitari sobre els escenaris sota el nom de Cia Moll de l’Os.

Espectacles de la companyia

FORADADA

FORADADA està inspirada per la llegenda de la Roca Foradada de Montserrat. És una peça arriscada que utilitza un llenguatge híbrid, on la protagonista transita per les seves pròpies presons. Amb un cos incòmode, cistells de vímet, acrobàcia i pell, es proposa un cant a la dissidència, clamant el dret a existir.