BOT PROJECT

La companyia es va formar en el 2007 quan els seus components (en Lucas i l’ Angel) van unir les seves aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’ un número de trampolí per la mostra de l’ Associació de Circ Rogelio Rivel de la Mercè 2007. El resultat obtingut va resultar molt satisfactori pels dos acròbates i van decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada entrampolí i acrobàcies.

Actualment, la companyia realitza els seus entrenaments tècnics a la carpa de l’Associació de Circ Rogelio Rivel i la Central del Circ que l’APCC ha obert a la zona Fòrum de Barcelona. Inicialment la companyia va establir la sevaresidència al Tub D’Assaig de Terrassa fins que l’ajuntament de Sabadell els va proporcionar un espai de creació a Cal’Estruch permetent obrir noves línies d’investigació tècnica i artística sobre mur, objectes, moviment i interpretació aprofondint en la seva interacción amb el llit elàstic. Va ser aquí on va surgir la idea del seu primer espectacle, Collage. Des d’aleshores botproject alterna la seva residència entre Ca l’Estruch de Sabadell i la Central del circ de l’APCC per continuar l’ampliació, desenvolupament i perfeccionament de les seves línies d’investigació.

D’ença han realitzat més de 200 representacions de l”Collage”  i han guanyat el premi del public de la 17º edició del Festival de Teatre de Villanueva de la Serena i han estat nominats als premis Zirkolika com a millor espectacle de carrer.

Espectacles de la companyia

COLLAGE

Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d’objectes i altes dosis d’enginy i d’humor són els elements de “Collage”. Un espectacle de trampolí per a tots els públics ple de diversió.

Continuar llegint…