Properes actuacions

diumenge 26/05/24 – h
Ripollet

cia. eLe

L ‘ Extraordinària

Sinopsi

Si tens més de 65 anys, ja no estas per ximpleries i busques un lloc agradable on viure com et doni la gana… Enhorabona! Has trobat el teu lloc

Espectacle de titelles de fil amb ànima.

L’Extraordinària és quelcom difícil de definir.  Allò que a primera vista sembla una simple residència d’avis amaga, rere les seves parets, una realitat fora del comú. Un espai autogestionat on conviuen persones molt diverses que han trobat un indret on cuidar-se sense que ningú els digui com ho han de fer. On ser persones grans no vol dir resignar-se, deixar enrere qui són i han estat i molt menys encaixar amb una imatge preestablerta de com haurien de ser. Benvingudes a L’Extraordinària!

Rosita. Quan pensem en les àvies que surten a les històries, ens imaginem senyores somrients, bondadoses i tendres. La Rosita no és així. L’única cosa que es pot titllar de convencional en ella és que no es perd mai la telenovela de les 15h. Tothom que viu amb ella sap que aquesta hora és sagrada.

Ramiro. En Ramiro encara no coneix l’Extraodinaria. Tot i que l’inici no sembla massa prometedor, acabarà descobrint certes afinitats que faran que se senti com a casa.

 

Fitxa artística

Autoria i direcció: Cia. eLe
Titellaires: Marta Lorente i Raquel Batet
Disseny i Construcció de titelles: Marta Lorente
Escenografia: Marta Lorente, Raquel Batet i Vicente Martínez
Vestuari Titelles: Marta Lorente i Vicente Martínez

Descàrregues