LA MALETA DELS ESPECTACLES

Des de 2008, distribuïm espectacles per a tots públics de companyies catalanes especialitzades en circ contemporani, titelles i/o carrer, i projectem els seus treballs en territori nacional i internacional amb la voluntat de professionalitzar el sector de les arts escèniques.
Treballem amb companyies professionals, de tracte fàil i compromesos amb el seu treball.
Representem espectacles amb ànima, que enamoren, sempre des del respecte i la responsabilitat de divertir, donar entreteniment de qualitat i, alhora, ajudar en el creixement personal cultural del públic.
Ens caracteritza un tracte humà, proper i personalitzat, a més de professional i eficaç. Ens agraden les relacions obertes, empàtiques i de llarga durada.

Treballem per i amb les companyies:

El nostre objectiu és acompanyar els artistes per què puguin dedicar-se a allò que els és propi i obtenir creacions artístiques de qualitat i alt nivell creatiu, i així millorem la seva projecció nacional i internacional.
Tracem un recorregut per a cada proposta, tenint en compte allò que el fa únic i diferent, i mirem la millor estratègia a seguir en cada cas.
Treballem a fires i festivals estratègics per a la contractació d’espectacles, com també amb eines del mercat actual, professionalitzant tots els processos de venda i facilitant el treball intern de gestió en tot el procés tant de venda com de producció.
Basem la relació en la col·laboració: creixent junts arribem més lluny.

Treballem pels professionals de la programació:

Escoltem les necessitats dels professionals i mirem la millor manera d’atendre-les amb empatia i criteri, oferint allò que més s’ajusta al que estan buscant.
Ens agrada seguir un procés de venda molt cuidat, transparent, amb un tracte personal, proper, sincer i realista.

Alina Ventura

Fundadora de La Maleta dels Espectacles.
Formada en Turisme i Història de l’Art, ha treballat durant 6 anys en l’organització d’esdeveniments per a empreses i incentius fins que decideix donar un gir a la seva carrera professional per dedicar-se a la cultura. Per fer-ho possible, realitza el Màster de gestió Cultural a la UB (2008).
El 2008 crea La Maleta dels Espectacles i comença a girar espectacles arreu del país i a l’estranger fins el dia d’avui. Des del 2011 fins el 2016 ha gestionat l’espai d’empresa La Maleta dins la Fira de Tàrrega, amb una programació autònoma.

Amb la col·laboració de:

Creative Catalonia
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya