LA MALETA DELS ESPECTACLES

Des de 2008, distribuïm espectacles per a tots públics de companyies catalanes especialitzades en circ, titelles i carrer, i projectem els seus treballs en territori nacional i internacional amb la voluntat de professionalitzar el sector de les arts escèniques.

El nostre objectiu és acompanyar els artistes per què puguin dedicar-se a allò que els és propi i obtenir creacions artístiques de qualitat i alt nivell creatiu, amb gran projecció nacional i internacional. Creixent junts arribem més lluny.

A l’hora, cuidem els processos de contacte i gestió entre els professionals de la programació d’espectacles, amb un tracte humà, proper i personalitzat, a més de professional i eficaç. Ens agraden les relacions obertes, empàtiques i de llarga durada.

Alina Ventura

Fundadora de La Maleta dels Espectacles.
Formada en Turisme i Història de l’Art, ha treballat durant 6 anys en l’organització d’esdeveniments per a empreses i incentius fins que va decidir donar un gir a la seva carrera professional per dedicar-se a la cultura. Per fer-ho possible, realitza el Màster de gestió Cultural a la UB (2008).
El 2008 decideix crear La Maleta dels Espectacles i començar a girar espectacles arreu del país i a l’estranger fins el dia d’avui. Des del 2011 fins el 2016 ha gestionat l’espai d’empresa La Maleta dins la Fira de Tàrrega, amb una programació autònoma.

SÒNIA MARTÍNEZ

Col·laboradora habitual de La Maleta.
Gestora cultural formada a França on ha treballat com a productora en teatres i festivals.
Es trasllada a Barcelona on forma part de diversos equipaments culturals de la ciutat com l’Antic Teatre- Espai de Creació, APPC, Ateneu Popular 9 Barris, participant en polítiques culturals, desenvolupant tasques de programació, de gestió de projectes internacionals, de creació i producció artística.
Al 2014 funda la distribuïdora d’espectacles especialitzada en circ AlterCircus i ofereix assessorament, en gestió cultural.
Ha format part de La Maleta dels Espectacles i ha col•laborat en diverses edicions de l’Espai Empresa La Maleta a FiraTàrrega

Teresa Iglesias

Col·laboradora habitual de La Maleta.
Documentalista, gestora cultural i especialista en gestió integral de projectes.
Ha treballat durant 13 anys en el món de la gestió documental i de l’externalització de serveis de gestió del coneixement, experiència que li ha permès omplir i orientar la seva trajectòria professional cap a la gestió integral de projectes culturals en diversos àmbits i equipaments, tant en l’àmbit nacional com internacional.
En els darrers 9 anys ha treballat en empreses privades com a responsable/ gestora cultural fent èmfasi en la gestió i execució de projectes culturals (focalitzant en els àmbits de preproducció i producció), gestió econòmica (recerca de finançament), tasques de coordinació tècnica d’equips de treball, consultoria estratègica i processos interns, entre d’altres.

Amb la col·laboració de:

Creative Catalonia
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya