LA MALETA DELS ESPECTACLES

Des de 2008, distribuïm espectacles per a tots públics de companyies catalanes especialitzades en circ contemporani, titelles i/o carrer, i projectem els seus treballs en territori nacional i internacional amb la voluntat de professionalitzar el sector de les arts escèniques.
Treballem amb companyies professionals, de tracte fàil i compromesos amb el seu treball.
Representem espectacles amb ànima, que enamoren, sempre des del respecte i la responsabilitat de divertir, donar entreteniment de qualitat i, alhora, ajudar en el creixement personal cultural del públic.
Ens caracteritza un tracte humà, proper i personalitzat, a més de professional i eficaç. Ens agraden les relacions obertes, empàtiques i de llarga durada.

Treballem per i amb les companyies:

Our essay authors might be gotten for along and prepared to provide you with top quality argumentative composition along with essays that are extra. Before beginning commence essay writing, you need to have to do a house workout that’s known as the pre-writing method. Technology essay writing isn’t any different to a lot of distinct essays as so on because it worries fast essays college essay help online ideas the rules you have to adhere to. A publication could possibly be recorded, but it does not imply that the pupil should absorb the entire thing.

El nostre objectiu és acompanyar els artistes per què puguin dedicar-se a allò que els és propi i obtenir creacions artístiques de qualitat i alt nivell creatiu, i així millorem la seva projecció nacional i internacional.
Tracem un recorregut per a cada proposta, tenint en compte allò que el fa únic i diferent, i mirem la millor estratègia a seguir en cada cas.
Treballem a fires i festivals estratègics per a la contractació d’espectacles, com també amb eines del mercat actual, professionalitzant tots els processos de venda i facilitant el treball intern de gestió en tot el procés tant de venda com de producció.
Basem la relació en la col·laboració: creixent junts arribem més lluny.

Treballem pels professionals de la programació:

Escoltem les necessitats dels professionals i mirem la millor manera d’atendre-les amb empatia i criteri, oferint allò que més s’ajusta al que estan buscant.
Ens agrada seguir un procés de venda molt cuidat, transparent, amb un tracte personal, proper, sincer i realista.

Alina Ventura

Fundadora de La Maleta dels Espectacles.
Formada en Turisme i Història de l’Art, ha treballat durant 6 anys en l’organització d’esdeveniments per a empreses i incentius fins que decideix donar un gir a la seva carrera professional per dedicar-se a la cultura. Per fer-ho possible, realitza el Màster de gestió Cultural a la UB (2008).
El 2008 crea La Maleta dels Espectacles i comença a girar espectacles arreu del país i a l’estranger fins el dia d’avui. Des del 2011 fins el 2016 ha gestionat l’espai d’empresa La Maleta dins la Fira de Tàrrega, amb una programació autònoma.

SÒNIA MARTÍNEZ

Col·laboradora habitual de La Maleta.
Gestora cultural formada a França on ha treballat com a productora en teatres i festivals.
Es trasllada a Barcelona on forma part de diversos equipaments culturals de la ciutat com l’Antic Teatre- Espai de Creació, APPC, Ateneu Popular 9 Barris, participant en polítiques culturals, desenvolupant tasques de programació, de gestió de projectes internacionals, de creació i producció artística.
Al 2014 funda la distribuïdora d’espectacles especialitzada en circ AlterCircus i ofereix assessorament, en gestió cultural.
Ha format part de La Maleta dels Espectacles i ha col•laborat en diverses edicions de l’Espai Empresa La Maleta a FiraTàrrega

Teresa Iglesias

Col·laboradora habitual de La Maleta.
Documentalista, gestora cultural i especialista en gestió integral de projectes.
Ha treballat durant 13 anys en el món de la gestió documental i de l’externalització de serveis de gestió del coneixement, experiència que li ha permès omplir i orientar la seva trajectòria professional cap a la gestió integral de projectes culturals en diversos àmbits i equipaments, tant en l’àmbit nacional com internacional.
En els darrers 9 anys ha treballat en empreses privades com a responsable/ gestora cultural fent èmfasi en la gestió i execució de projectes culturals (focalitzant en els àmbits de preproducció i producció), gestió econòmica (recerca de finançament), tasques de coordinació tècnica d’equips de treball, consultoria estratègica i processos interns, entre d’altres.

Amb la col·laboració de:

Creative Catalonia
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya